კატალოგი
ქოქოსის რძე
| ბეჭდვა |
ქოქოსის კაკალს დავასხათ ნახევრად წყალშერეული მდუღარე რძე ისე, რომ სითხემ დაფაროს. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, გავაჩეროთ 20-30 წუთი. შემდეგ გავატაროთ საცერში და ბოლოს ტილოში.
მასალა:
½ ლიტრი რძე
წყალი
125 გრამი ნაჭრებად დაჭრილი ქოქოსის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...


