კატალოგი
ბორტა საღი კიტრისაგან
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მოვხარშოთ მარილიან წყალში და დავდგათ დასაწურად. ხახვი, ნიორი, წიწაკა და მოხარშული კიტრი წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ კარაქი და დავამატოთ სპეციები. ეს სოუსი სუფრაზე მიაქვთ მშრალ მოხარშულ ბრინჯთან ერთად. მასალა: 1 ცალი მსხვილი კიტრი 1 თავი საშუალო ზომის ხახვი 1 კბილი ნიორი ½ ჩაის კოვზი დანაყილი კოჭა 1 ღერი ტკბილი წიწაკა 3 სუფრის კოვზი კარაქი მარილი ლიმონის წვენი პილპილი