კატალოგი
ბრინჯი ფილიპინურად
მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მარლისაგან გავაკეთოთ მცირე ზომის ტომარა, ჩავაწყოთ მასში მიხაკი და პილპილის მარცვლები, ტომარა ჩავუშვათ ბრინჯიან ქვაბში. ბრინჯი მოვხარშოთ მზადყოფნამდე, შევაგრილოთ და მოვათავსოთ მასზე მოხარშული თევზის ნაჭრები, ასევე ბანანისა და ანანასის ნაჭრები. ყველაფერს მოვასხათ ლიმონის წვენი. კაპარი დავჭრათ, შევურიოთ იოგურტს და მოვასხათ ბრინჯს. კერძი ცოტა გავაჩეროთ და შემდეგ მივიტანოთ სუფრაზე. მასალა: 2 ჭიქა ბრინჯი 4 ჭიქა წყალი 3 ცალი მიხაკი 6-8 მარცვალი პილპილი 250 გრამი მოხარშული და გაციებული ზღვის თევზი 2 ნაჭერი ანანასი 2 ცალი ბანანი 1 ცალი ლიმონი 1 ჭიქა იოგურტი (მაწონი) 1 ჩაის კოვზი შიგნეული მარილი