კატალოგი
ბრინჯი ვიეტნამურად
ბეჭდვა |
ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯერ, სანამ წყალი სრულიად გამჭვირვალე არ გახდება. ცოტა გავაშროთ და დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ცოტა მარილი და ვხარშოთ მაღალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ჩავდოთ მთლიანი ხახვის თავი და ვხარშოთ მანამდე, სანამ წყალი არ აორთქლდება. ხარშვა დაახლოებით 15 წუთი უნდა გაგრძელდეს. ბრინჯიან ქვაბს მჭიდროდ დავახუროთ თავსახური, შევახვიოთ გაზეთში და ასე შეხვეული გავაჩეროთ 15 წუთი. სუფრაზე მიტანის წინ დავამატოთ მუსკატის კაკალი და ზემოდან კარაქის პატარა ნაჭრები დავაწყოთ.
მასალა:
1 ქილა კონსერვირებული ანანასი
2 ჭიქა წყალი
ცოტა მარილი
ხახვი
მუსკატის კაკალი
კარაქი
პოპულარული რეცეპტი
ავიღოთ გარეცხილი, მსუქანი ძროხის ხო...
ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშ...
ქაშაყი კარგად დავალბოთ, გავასუფთავო...
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და ...
ტრადიციები და კულინარია...