კატალოგი
ტემპურა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზოლებად. მოვამზადოთ საკმაოდ სქელი ცომი ბრინჯისა და ხორბლის ფქვილისაგან, დავამატოთ კვერცხის ცილა, ღვინო და ცოტა წყალი. წყალი წინასწარ უნდა შევურიოთ კვერცხის ცილას და გავაჩეროთ სიცივეში 3 დღის განმავლობაში. ხახვი დავჭრათ რგოლებად, ტკბილი წიწაკა ზოლებად, ნიახურის ძირი კი თხელ კუბიკებად. თევზი და სხვა პროდუქტები ამოვავლოთ ცომში და შევწვათ ტაფაში.
მასალა:
500 გრამი თევზის ფილე
1 სუფრის კოვზი ბრინჯის ფქვილი
3 სუფრის კოვზი ხორბლის ფქვილი
3 კვერცხის ცილა
½ ჩაის კოვზი დესერტის ღვინო
1-2 თავი ხახვი
2-3 ღერი ტკბილი წიწაკა
ნიახურის ძირი
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

2 კვერცხი და ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ...

კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...

ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...

4 კვერცხის გული გავთქვიფოთ ერთ ჭიქა...

ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...