კატალოგი
მომჟავო-მოტკბო სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კიტრი და კოჭა ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. სახამებელს შევურიოთ შაქარი, ძმარი, ტომატის სოუსი, დავამატოთ კონიაკი, ყველაფერი კარგად ავურიოთ. აუცილებლობის შემთხვევაში შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი. ეს პასტა მოვასხათ მჟავე კიტრს და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში სოუსის შესქელებამდე.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კოჭა
½ ჩაის კოვზი ძმარი
2 ჩაის კოვზი შაქარი
1 ჩაის კოვზი ტომატის სოუსი
2 ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი
2 ჩაის კოვზი კონიაკი
პოპულარული რეცეპტი

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვა...

ძროხის ან ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...