კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...

კარგად გარეცხილ 1,5 კილოგრამ ხილს დ...

ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...

მოვამზადოთ 4 ცალი შამპანიურის ჭიქა,...

კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...

3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...