კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...

ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...