კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
| ბეჭდვა |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი

დილის სუსხის საათი...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...

სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...

კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დ...

კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...


