კატალოგი
თევზი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
ბეჭდვა |
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი კარგად გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ, ამოვავლოთ მასში თევზის მომზადებული ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ გაცხელებულ ცხიმში 4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავუკლოთ ცეცხლი, დავამატოთ მოტკბო-მომჟავო სოუსი და ვშუშოთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი ვირთევზა
1 ცალი კვერცხი
60 გრამი სიმინდის ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი
კარტოფილი...
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...
პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ...
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...