კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. მასალა: 500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი ½ ჭიქა ბრინჯი 1 კონა მწვანილი სუპისათვის 2 კვერცხის გული 1 ჭიქა იოგურტი ლიმონის წვენი მარილი