კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
მასალა:
500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი
½ ჭიქა ბრინჯი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
2 კვერცხის გული
1 ჭიქა იოგურტი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...