კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
მასალა:
500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი
½ ჭიქა ბრინჯი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
2 კვერცხის გული
1 ჭიქა იოგურტი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...

ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...

რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...

გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...