კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
მასალა:
500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი
½ ჭიქა ბრინჯი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
2 კვერცხის გული
1 ჭიქა იოგურტი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთუთქოთ, თხე...

კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვა...

5 ცალ კვერცხის გულს დავუმატოთ 5 სად...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...

თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...

კვერცხისა და შაქრის ფხვნილისაგან გა...