კატალოგი
კრეოლური სოუსი თევზის ან ხორცისათვის

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, მოვაშოროთ კანი. პამიდორი მოვშჲშოთ და გავატაროთ საცერში. გავაცხელოთ მცენარეული ზეთი, ჩავაწყოთ შიგნით წვრილად დაჭრილი ხახვი და წიწაკის ღერები და მოვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. დვამატოთ მიღებული ტომატ-პასტა და ზეთისხილი. დავამატოთ მარილი და პილპილი, ასევე ღვინო. სოუსი თავდახურული ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
1 თავი ხახვი
1 ღერი ტკბილი წიწაკა
500 გრამი პამიდორი
3-4 წვრილად დაჭრილი ზეთისხილი
მარილი, პილპილი
1 ჭიქა თეთრი ღვინო
მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი

ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...

საფრანგეთზე......

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...

დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო...

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...