კატალოგი
კრეოლური სოუსი თევზის ან ხორცისათვის
პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, მოვაშოროთ კანი. პამიდორი მოვშჲშოთ და გავატაროთ საცერში. გავაცხელოთ მცენარეული ზეთი, ჩავაწყოთ შიგნით წვრილად დაჭრილი ხახვი და წიწაკის ღერები და მოვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. დვამატოთ მიღებული ტომატ-პასტა და ზეთისხილი. დავამატოთ მარილი და პილპილი, ასევე ღვინო. სოუსი თავდახურული ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთის განმავლობაში. მასალა: 1 თავი ხახვი 1 ღერი ტკბილი წიწაკა 500 გრამი პამიდორი 3-4 წვრილად დაჭრილი ზეთისხილი მარილი, პილპილი 1 ჭიქა თეთრი ღვინო მცენარეული ზეთი