კატალოგი
კრეოლური სოუსი თევზის ან ხორცისათვის

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, მოვაშოროთ კანი. პამიდორი მოვშჲშოთ და გავატაროთ საცერში. გავაცხელოთ მცენარეული ზეთი, ჩავაწყოთ შიგნით წვრილად დაჭრილი ხახვი და წიწაკის ღერები და მოვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. დვამატოთ მიღებული ტომატ-პასტა და ზეთისხილი. დავამატოთ მარილი და პილპილი, ასევე ღვინო. სოუსი თავდახურული ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
1 თავი ხახვი
1 ღერი ტკბილი წიწაკა
500 გრამი პამიდორი
3-4 წვრილად დაჭრილი ზეთისხილი
მარილი, პილპილი
1 ჭიქა თეთრი ღვინო
მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...

წიწაკა გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ თე...

მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...

ავიღოთ გარეცხილი, მსუქანი ძროხის ხო...

ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...