კატალოგი
ბოსტნეულის სუპი ესპანურად
წვრილად დავჭრათ ხახვი და ნიორი და მოვხრაკოთ მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ პამიდორი და ოდნავ მოვშუშოთ. კომბოსტო წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ და დავასხათ დიდი რაოდენობით წყალი. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და მოვხარშოთ. ღორის ბარკალი დავჭრათ კუბიკებად, მსუბუქად შევბრაწოთ და დავამატოთ ბოსტნეულს. შევბრაწოთ პურის ნაჭრები და დავასხათ მათ სუპი. მასალა: 150 გრამი ღორის ბარკალი 2 თავი ხახვი ან 2 თავი ახალი მწვანე ხახვი 1 კბილი ნიორი 500 გრამი კომბოსტო ან სხვა ბოსტნეული (ისპანახი, მუხუდო და ა.შ.) 200 გრამი პამიდორი მარილი, პილპილი 4 ნაჭერი შავი მაგარი პური 2 სუფრის კოვზი ამრგარინი ან მცენარეული ზეთი