კატალოგი
ომლეტი ”ო ფინ ერბ” - ომლეტი მწვანილით
ბეჭდვა |
ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ ჩანგლით ისე, რომ ზედაპირზე ქაფი ამოვიდეს. გაცხელებულ ტაფას მოვუსვათ სალას ნაჭერი ან გავადნოთ მასზე კარაქის ნაჭერი და მაშინვე დავასხათ ათქვეფილი კვერცხი. ომლეტი თითქმის მაშინვე მზად იქნება. ომლეტს მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი, შეიძლება გახეხილი ყველიც.
მასალა:
2 პორციაზე
4-6 ცალი კვერცხი
კაკლის ზომის 2 ნაჭერი კარაქი ან მარგარინი
2-3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, მწვანე ხახვი, ტარხუნა)
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის...
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...
შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...
ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...