კატალოგი
კარაქის ”კლიოცკები”
კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფოთ. თანდათანობით, თითო კოვზად დავამატოთ ფქვილი და რძე, ჩავახალოთ კვერცხი და მოვზილოთ ცომი, ვზილოთ მანამდე, სანამ წებოვანი თვისება არ მოშორდება. თუ საჭირო გახდა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი. შემდეგ სუფრის კოვზი ამოვავლოთ ცხელ წყალში და ამ კოვზით ჩავყაროთ მომზადებული "კლიოცკები" მდუღარე ბულიონში და ვხარშოთ 5-7 წუთი. ასე მომზადებული "კლიოცკები" ტრადიციული ეროვნული მისაყოლებელია სუპთან. მასალა: 60 გრამი კარაქი 8 სუფრის კოვზი რძე 8 სუფრის კოვზი ფქვილი 1 ცალი კვერცხი