კატალოგი
ნორვეგიული რულეტი ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნაჭერი, დავახვიოთ რულეტისებურად და შევკრათ. შევწვათ ცხიმში ხრაშუნა კანის გაჩენამდე. სუფრაზე ყიყლიყოსთან, ბოსტნეულთან და კარტოფილის პიურესთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
ღორის ბარკალის ორი თხელი ნაჭერი
2 ნაჭერი ყველი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...

ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

გადარჩეული, გარეცხილი ჭინჭარი მოვხა...