კატალოგი
ნორვეგიული რულეტი ყველით
ბეჭდვა |
ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნაჭერი, დავახვიოთ რულეტისებურად და შევკრათ. შევწვათ ცხიმში ხრაშუნა კანის გაჩენამდე. სუფრაზე ყიყლიყოსთან, ბოსტნეულთან და კარტოფილის პიურესთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
ღორის ბარკალის ორი თხელი ნაჭერი
2 ნაჭერი ყველი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...
ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სო...
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...