კატალოგი
სიემანსბიფი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ორივე მხრიდან, წავუსვათ მდოგვი და შევწვათ მარგარინში. ქვაბში გავადნოთ სალა, დავამატოთ გათლილი და ნაჭრებად დაჭრილი კარტოფილი, მსხვილად დაჭრილი ხახვი, ზემოდან დავაწყოთ შემწვარი ხორცის ნაჭრები. თითოეული ფენა მსუბუქად დავამარილოთ და მოვაყაროთ პილპილი. კერძს დავასხათ ბულიონი, დავახუროთ თავსახური და 20-30 წუთით დავდგათ მოსაშუშად. სუფრაზე ქოთნით მივიტანოთ.
მასალა:
3-4 პორციაზე
4 ნაჭერი ძროხის ხორცი
3 დიდი თავი ხახვი
600 გრამი კარტოფილი
80 გრამი წვრილად დაჭრილი სალა
2 ჭიქა ხორცის ბულიონი
მარილი, პილპილი
მდოგვი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

პამიდორი, ხახვი, ტკბილი წიწაკა და მ...

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...

მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...

სუპისა და კომპოტის გარეშე...

კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...