კატალოგი
სალათა კიტრისაგან ფლანდიურად
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის ნაჭრებად და ვხარშოთ მარილიან წყალში 10 წუთის განმავლობაში. კვერცხის გულისაგან, იოგურტისა და მაიონეზისაგან ავთქვიფოთ სოუსი, დავამატოთ მარილი და პილპილი, დავამატოთ დაჭრილი კამა. სოუსი დავასხათ ჯერ კიდევ თბილ, გამშრალებულ, წინასწარ დამარილებულ, პილპილმოყრილ და კამამოყრილ კიტრის ნაჭრებს. კერძი სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ ყიყლიყოსთან ერთად. მასალა: 2 ცალი დიდი, საღი კიტრი 1 ბოთლი იოგურტი 2 სუფრის კოვზი მაიონეზი 1 კვერცხის გული 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კამა მარილი, პილპილი