კატალოგი
მწვანე ლობიო ბულგარულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მსუბუქად მოვხარშოთ მარილიან წყალში, შემდეგ დავდგათ დასაწურად. წვრილად დაჭრილი სალა შევწვათ მოწითალო კანის გაჩენამდე, წვისგან დარჩენილ ცხიმს შევურიოთ ძმარი, მდოგვი, შაქარი, პილპილი და წითელი ღვინო. შერბილებამდე ვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და შევურიოთ მწვანე ლობიოს. მიღებული კერძი სუფრაზე მივიტანოთ შემწვარ სალასთან და კარტოფილთან ერთად.
მასალა:
(2 პორციაზე)
500 გრამი მწვანე ლობიო
100 გრამი უცხიმო სალა
2 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
1 ჩაის კოვზი მდოგვი
½ ჩაის კოვზი შაქარი, პილპილი, მარილი
2 სუფრის კოვზი წითელი ღვინო
2 ღერი ბულგარული წიწაკა
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილში გავაკეთოთ ჩაღრმავება, ჩავას...

გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...

ერბო-კვერცხი მოვათავსოთ თეფშზე, მოვ...

ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...

ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურ...