კატალოგი
მწვანე ლობიო ბულგარულად
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მსუბუქად მოვხარშოთ მარილიან წყალში, შემდეგ დავდგათ დასაწურად. წვრილად დაჭრილი სალა შევწვათ მოწითალო კანის გაჩენამდე, წვისგან დარჩენილ ცხიმს შევურიოთ ძმარი, მდოგვი, შაქარი, პილპილი და წითელი ღვინო. შერბილებამდე ვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და შევურიოთ მწვანე ლობიოს. მიღებული კერძი სუფრაზე მივიტანოთ შემწვარ სალასთან და კარტოფილთან ერთად. მასალა: (2 პორციაზე) 500 გრამი მწვანე ლობიო 100 გრამი უცხიმო სალა 2 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი 1 ჩაის კოვზი მდოგვი ½ ჩაის კოვზი შაქარი, პილპილი, მარილი 2 სუფრის კოვზი წითელი ღვინო 2 ღერი ბულგარული წიწაკა