კატალოგი
შემწვარი ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმული ბატი ან იხვი შევწვათ ღუმელში, დავჭრათ ნაჭრებად. შინდის ჩურჩა დავალბოთ თბილ წყალში; დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში, ჩავყაროთ შიგ დამბალი გაწურული ჩურჩა, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ; დუღილის შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი, შემწვარი ბატი ან იხვი და ერთად წამოვადუღოთ.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 4-5 ცალი
შინდის ჩურჩა - 400 გრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...
ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკე...
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარ...