კატალოგი
შემწვარი ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით
| ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმული ბატი ან იხვი შევწვათ ღუმელში, დავჭრათ ნაჭრებად. შინდის ჩურჩა დავალბოთ თბილ წყალში; დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში, ჩავყაროთ შიგ დამბალი გაწურული ჩურჩა, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ; დუღილის შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი, შემწვარი ბატი ან იხვი და ერთად წამოვადუღოთ.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 4-5 ცალი
შინდის ჩურჩა - 400 გრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...

კარტოფილი გავთალოთ და ჩავჭრათ სიგრძ...

წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...

დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად. ფქვილის, წყ...


