კატალოგი
შემწვარი ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმული ბატი ან იხვი შევწვათ ღუმელში, დავჭრათ ნაჭრებად. შინდის ჩურჩა დავალბოთ თბილ წყალში; დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში, ჩავყაროთ შიგ დამბალი გაწურული ჩურჩა, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ; დუღილის შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი, შემწვარი ბატი ან იხვი და ერთად წამოვადუღოთ. მასალა: ბატი ან იხვი ხახვი - 4-5 ცალი შინდის ჩურჩა - 400 გრამი ერბო - 2 სუფრის კოვზი მარილი - გემოვნებით