კატალოგი
შემწვარი ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმული ბატი ან იხვი შევწვათ ღუმელში, დავჭრათ ნაჭრებად. შინდის ჩურჩა დავალბოთ თბილ წყალში; დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში, ჩავყაროთ შიგ დამბალი გაწურული ჩურჩა, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ; დუღილის შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი, შემწვარი ბატი ან იხვი და ერთად წამოვადუღოთ.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 4-5 ცალი
შინდის ჩურჩა - 400 გრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...

გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...

გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუს...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...