კატალოგი
ქათამი აჭარულად
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში და ვშუშოთ, სანამ სითხე არ ამოშრება. დავაყაროთ ბრტყლად დაჭრილი ხახვი და გავაგრძელოთ შუშვა. როცა ხახვი შეწითლდება, ჩავუმატოთ წვრილად დაჭრილი სხვადასხვა მწვანილი. ქათამს თუ საკმაო სიმსუქნე არა აქვს, დავუმატოთ ერბო და მარილით შევაზავოთ.
მასალა:
ქათამი
ხახვი - 3-4 თავი
სხვადასხვა მწვანილი - 200 გრამი
ერბო - 1 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...
დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...
გემოს სამყაროში...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...