კატალოგი
ქათამი აჭარულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში და ვშუშოთ, სანამ სითხე არ ამოშრება. დავაყაროთ ბრტყლად დაჭრილი ხახვი და გავაგრძელოთ შუშვა. როცა ხახვი შეწითლდება, ჩავუმატოთ წვრილად დაჭრილი სხვადასხვა მწვანილი. ქათამს თუ საკმაო სიმსუქნე არა აქვს, დავუმატოთ ერბო და მარილით შევაზავოთ.
მასალა:
ქათამი
ხახვი - 3-4 თავი
სხვადასხვა მწვანილი - 200 გრამი
ერბო - 1 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...

საუბარი პოზნანში...