კატალოგი
შემწვარი წიწილა სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
წიწილა
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...

მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

წისქვილები და ხის ფეხსაცმელი...