კატალოგი
შემწვარი წიწილა სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
წიწილა
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...

ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...

კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...