კატალოგი
შემწვარი წიწილა სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
წიწილა
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

სადილი ისტორიულ ეპოქაში...

მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...

ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახე...

ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი...