კატალოგი
შემწვარი წიწილა სულგუნით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
წიწილა
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...
150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...
გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...