კატალოგი
შემწვარი წიწილა სულგუნით
| ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
წიწილა
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...

500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...

გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...

კარგად გასუფთავებული, თბილ წყალში გ...

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...


