კატალოგი
შემწვარი წიწილა სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
წიწილა
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...

მოვამზადოთ 4 ცალი შამპანიურის ჭიქა,...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავხეხოთ, დავა...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქ...

ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...