კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...

თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნა...

კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, ჩავდოთ დაბალ...