კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა
ბეჭდვა |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი
200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...
შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი,...
2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...