კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი

მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...

მარგარინი გავადნოთ ტაფაზე, მოვხრაკო...

კვერცხი ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობა...

ბუტერბროდები...

მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...