კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი

რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...

1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...

მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...

მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...