კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა
| ბეჭდვა |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი

ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...

მაგარი მსხალი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭ...

კვერცხის გულები კარაგდ გავთქვიფოთ შ...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...


