კატალოგი
ლეღვის ჯემი
| ბეჭდვა |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...

ხახვი დავჭრათ და ოდნავ მოვხრაკოთ ქვ...

კვერცხის გულები კარგად ავთქვიფოთ; ც...

კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...

ცუკატები წვრილად დავჭრათ, ნუში დავნ...


