კატალოგი
ლეღვის ჯემი
ბეჭდვა |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...
ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
გადარჩეული, გარეცხილი ალუჩა ტაშტში ...
გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან...
პამიდორებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, გა...