კატალოგი
ლეღვის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ორი კვერცხი გავთქვნიფოთ, დავაყაროთ ...

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...

ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...

თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ დარ...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...