კატალოგი
ლეღვის ჯემი
| ბეჭდვა |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერ...

ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

იოგურტი ავთქვიფოთ რძესთან ან არაჟან...


