კატალოგი
ლეღვის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...

6 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...

სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გ...

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...

კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...