კატალოგი
ლეღვის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...

წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ბუმერანგი და კენგურუ...

ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი ...

ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...