კატალოგი
ატმის ჯემი
ბეჭდვა |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...
ნახევარ ჩაის ჭიქა ცივ ყავას დავამატ...
ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...
ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...
თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...