კატალოგი
ატმის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...

წვრილად დაჭრილი სალა და ვიჩინა შევწ...

ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...

პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჩავყაროთ შაქ...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...