კატალოგი
ატმის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...

მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელო...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...