კატალოგი
ატმის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, გადა...

მოხარშული, მსუქანი ძროხის ხორცის რბ...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...

კერძი ქოთანში...

დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...