კატალოგი
ატმის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მო...

ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...

ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...