კატალოგი
წითელი მოცვის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე, დავასხათ წყალი, კარგად გავრეცხოთ, მერე დავტოვოთ საწურზე, რომ დაიწრიტოს წყლისაგან; შემდეგ ჩავყაროთ მურაბის ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ. ჭურჭელი ხანგამოშვებით შევანძრიოთ ფრთხილად. როცა ადუღდება, ჩავამატოთ მიხაკი და დარიჩინი და ვხარშოთ, სანამ მოცვი საკმაოდ არ გამოყოფს სიროფს.
მასალა:
წითელი მოცვი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 750 გრამი
დარიჩინი - 3 გრამი
მიხაკი - 1 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

თევზის ფილე დავჭრათ არც ისე სქელ ნა...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

ხახვი დავჭრათ 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად...

საქონლის ან ღორის (შეიძლება შერეული...