კატალოგი
წითელი მოცვის მურაბა
| ბეჭდვა |
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე, დავასხათ წყალი, კარგად გავრეცხოთ, მერე დავტოვოთ საწურზე, რომ დაიწრიტოს წყლისაგან; შემდეგ ჩავყაროთ მურაბის ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ. ჭურჭელი ხანგამოშვებით შევანძრიოთ ფრთხილად. როცა ადუღდება, ჩავამატოთ მიხაკი და დარიჩინი და ვხარშოთ, სანამ მოცვი საკმაოდ არ გამოყოფს სიროფს.
მასალა:
წითელი მოცვი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 750 გრამი
დარიჩინი - 3 გრამი
მიხაკი - 1 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...

ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...

მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...

გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...


