კატალოგი
ჭერმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...

კარგად გასუფთავებული ქათამი ჩავდოთ ...

გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...

ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...