კატალოგი
ჭერმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...

კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...