კატალოგი
ჭერმის მურაბა
| ბეჭდვა |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...

მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...

5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...

მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...

შაქარი ავსრისოთ კარაქთან ერთად, დავ...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...


