კატალოგი
ჭერმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ინდური აქცენტით...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...

მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავ...

პუდინგისათვის საჭირო ფორმაში გავაცხ...