კატალოგი
ჭერმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...