კატალოგი
ჭერმის მურაბა
ბეჭდვა |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ...
კვერცხი 30 წუთის განმავლობაში ვთქვი...
კურდღელი გავატყავოთ, გამოვაცალოთ ში...
ხორცი გულდასმით გავასუფთავოთ დანით,...
ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...
200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...