კატალოგი
ჟოლოს მურაბა
ბეჭდვა |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში,...
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...
კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...
წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევა...