კატალოგი
ჟოლოს მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...

ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...

ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...

ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...