კატალოგი
ჟოლოს მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...

გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...

ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...

ქათამი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...

ნახევარ ჩაის ჭიქა ცივ ყავას დავამატ...