კატალოგი
ჟოლოს მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...

გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ...

მთელი სუკი გავრეცხოთ, მოვაშოროთ ძარ...

კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ხახვთან...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ფრი...

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...