კატალოგი
ჟოლოს მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, თან დავასხუროთ სპირტი ან მაგარი არაყი. ასე გავაჩეროთ არანაკლებ ექვსი საათისა. გადმოვიღოთ მურაბის ტაშტში, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ჟოლო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
სპირტი - ¼ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძ...

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...

პუდინგისათვის საჭირო ფორმაში გავაცხ...

ჭიქაში ჩავასხათ წყალი, თანდათან ჩავ...

ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...