კატალოგი
ლიქიორი ყავის
| ბეჭდვა |
24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძლება ხსნადი ყავაც) მოვხარშოთ 6 ჩაის ჭიქა წყალში. ვხარშოთ 5 წუთი და დავდგათ რამოდენიმე საათი, რომ კრაგად გაცივდეს და დაილექოს; შემდეგ გავწუროთ ოთხ პირ დოლბანდში, დავამატოთ 5 ჭიქა შაქრის ფხვნილი და კიდევ წამოვადუღოთ; დავამატოთ ცოტა ვანილი, როცა გაცივდება, დავასხათ ჭიქანახევარი სპირტი ან ორი ჭიქა მაგარი არაყი.
მასალა:
ყავა - 24 ჩაის კოვზი
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 5 ჩაის ჭიქა
სპირტი - ჭიქანახევარი (ან ორი ჩაის ჭიქა მაგარი არაყი)
პოპულარული რეცეპტი

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავ...

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...


