კატალოგი
ლიქიორი ყავის
ბეჭდვა |
24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძლება ხსნადი ყავაც) მოვხარშოთ 6 ჩაის ჭიქა წყალში. ვხარშოთ 5 წუთი და დავდგათ რამოდენიმე საათი, რომ კრაგად გაცივდეს და დაილექოს; შემდეგ გავწუროთ ოთხ პირ დოლბანდში, დავამატოთ 5 ჭიქა შაქრის ფხვნილი და კიდევ წამოვადუღოთ; დავამატოთ ცოტა ვანილი, როცა გაცივდება, დავასხათ ჭიქანახევარი სპირტი ან ორი ჭიქა მაგარი არაყი.
მასალა:
ყავა - 24 ჩაის კოვზი
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 5 ჩაის ჭიქა
სპირტი - ჭიქანახევარი (ან ორი ჩაის ჭიქა მაგარი არაყი)
პოპულარული რეცეპტი
შაქარი და კვერცხი ცილა ავთქვიფოთ, დ...
ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარ...
კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...
ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...
ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...