კატალოგი
ხაჭოს ხვეულა ნამცხვრები
ბეჭდვა |
ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარაქის ნარევს დავამატოთ სოდა - გახსნილი ძმარში, მოვზილოთ ნაზი ცომი. ცომი გავყოთ ოთხ ნაწილად; თითოეული გავაბრტყელოთ; დიაგონალურად გავჭრათ რვა ნაწილად; თითოეულზე დავდოთ გულსართი და გადავახვიოთ (სიგარის მსგავსად), დავალაგოთ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ აირღუმელში გამოსაცხობად.
გულსართი მოვამზადოთ შემდეგნაირად: 200 გრამ ხაჭოს დავაყაროთ ერთი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 0,5 ჩაის ჭიქა ფქვილი, კარგად ავურიოთ და გამოვიყენოთ.
მასალა:
ცომისათვის
არაჟანი - 1 ქილა
კარაქი - 200 გრამი
სოდა, ძმარი - თითო ჩაის კოვზი
ფქვილი - რამდენიც დასჭირდება
გულსართისათვის
ხაჭო - 200 გრამი
შაქრის ფხვნილი - ერთი ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...
საქონლის ან ღორის (შეიძლება შერეული...
სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...
ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...
გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...