კატალოგი
ნამცხვარი ”ნათია”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; თანდათან დავამატოთ კვერცხი, მაწონი, სოდა - გახსნილი ძმარში, დავაყაროთ ფქვილი და ავურიოთ; შემდეგ ცომი დავასხათ ცხიმწასმულ თუნუქის ფურცელზე და გამოვაცხოთ. როცა გამოცხვება, თხელი ჩაის ჭიქით დავჭრათ რგოლებად. მონარჩენები დავფხვნათ წვრილად; რგოლები გავჭრათ შუაზე, წავუსვათ მოხარშული კრემი შუაში და შევაერთოთ. წავუსვათ კრემი ირგვლივ და მოვაყაროთ თავისი ნაფხვენი. მოხარშული კრემის მომზადების წესი ზემოთ არის მოცემული.
მასალა:
კარაქი - 200 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 6 ცალი
ფქვილი - 3 ჩაის ჭიქა
მაწონი - 4 სუფრის კოვზი
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
ვანილი - გემოვნებით
ცალკე მასალა კრემისათვის
პოპულარული რეცეპტი

ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

ლობიო და ღორის ბარკალი წვრილად დავჭ...

საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...

ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალ...

დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავ...