კატალოგი
ნამცხვარი ”ნათია”
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; თანდათან დავამატოთ კვერცხი, მაწონი, სოდა - გახსნილი ძმარში, დავაყაროთ ფქვილი და ავურიოთ; შემდეგ ცომი დავასხათ ცხიმწასმულ თუნუქის ფურცელზე და გამოვაცხოთ. როცა გამოცხვება, თხელი ჩაის ჭიქით დავჭრათ რგოლებად. მონარჩენები დავფხვნათ წვრილად; რგოლები გავჭრათ შუაზე, წავუსვათ მოხარშული კრემი შუაში და შევაერთოთ. წავუსვათ კრემი ირგვლივ და მოვაყაროთ თავისი ნაფხვენი. მოხარშული კრემის მომზადების წესი ზემოთ არის მოცემული. მასალა: კარაქი - 200 გრამი შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა კვერცხი - 6 ცალი ფქვილი - 3 ჩაის ჭიქა მაწონი - 4 სუფრის კოვზი სოდა - 1 ჩაის კოვზი ძმარი - 1 სუფრის კოვზი ვანილი - გემოვნებით ცალკე მასალა კრემისათვის