კატალოგი
მურაბიანი ნამცხვარი
| ბეჭდვა |
500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად. ნელ-ნელა დავამატოთ 5 კვერცხის გული, სოდა - გახსნილი ძმარში, ცოტა მარილი, ვანილი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავყოთ სამ ნაწილად (ორი დიდი, ერთი პატარა) და გამოვაცხოთ ცალ-ცალკე.
ორ ფენას წავუსვათ უკურკო ღოღნაშოს მურაბა და შევაერთოთ. მესამე ფენა დავფშვნათ და ზემოდან მოვაყაროთ. შეგვიძლია ვიხმაროთ უკურკო ალუბლის მურაბაც, უწვენოდ.
მასალა:
კარაქი - 500 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 5 ცალი
ფქვილი - რამდენიც დასჭირდება
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი, ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

ლიმონი გავწუროთ და წვენი შევინახოთ ...

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...


