კატალოგი
ხაჭაპური მოხარშული კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული წესით.
ახალი, უმარილო ყველი (დაახლოებით 400 გრამი) ხელით დავჭყლიტოთ, ავურიოთ შიგ ხელით დაფხვნილი 1 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი.
მოზელილი ცომი გავაბრტყელოთ; გაბრტყელებული ცომის ერთ ნახევარზე დავდოთ გამზადებული ყველი, ზედ ლამაზად მოვაწყოთ მრგვალ-მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილი, მაგრად მოხარშული ორი-სამი კვერცხი ისე, რომ ყველი მთლიანად დაფაროს. ამის შემდეგ, ცარიელი ნახევარი ცომი გადმოვკეცოთ, ყველი მთლიანად დავფაროთ, ჩავუკეცოთ ნაპირები ისე, რომ შიგთავსი გამოცხობის დროს გარეთ არ გამოვიდეს.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...

პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელ...

თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...

ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...