კატალოგი
ხაჭაპური ნაზავი ცომისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სოდა და ცოტა ხანს გავაჩეროთ, კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ გამდნარ კარაქთან და დავამატოთ მომზადებული მაწონი. მოვზილოთ ცომი და 1-2 საათი სითბოში გავაჩეროთ; როცა გაფუვდება გავაბრტყელოთ, დავადოთ ყველის გულსართი, მოვუკრათ პირი, გადავიტანოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე, ხელით კარგად გავაბრტყელოთ, რომ ფურცელი მთლიანად შეივსოს. ზემოდან წავუსვათ რძეში ან წყალში გახსნილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
მაწონი - 0,5 ლიტრი
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სადილის კოვზი
ფქვილი - რამდენსაც შეიზელს
ყველი - 500 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ისპანახი დავარჩიოთ, ძირები დავჭრათ,...

ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...

საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...

მარგარინი გავადნოთ ტაფაზე, მოვხრაკო...