კატალოგი
ხაჭაპური ნაზავი ცომისაგან
| ბეჭდვა |
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სოდა და ცოტა ხანს გავაჩეროთ, კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ გამდნარ კარაქთან და დავამატოთ მომზადებული მაწონი. მოვზილოთ ცომი და 1-2 საათი სითბოში გავაჩეროთ; როცა გაფუვდება გავაბრტყელოთ, დავადოთ ყველის გულსართი, მოვუკრათ პირი, გადავიტანოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე, ხელით კარგად გავაბრტყელოთ, რომ ფურცელი მთლიანად შეივსოს. ზემოდან წავუსვათ რძეში ან წყალში გახსნილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
მაწონი - 0,5 ლიტრი
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სადილის კოვზი
ფქვილი - რამდენსაც შეიზელს
ყველი - 500 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...

ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახე...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...

ნუში დავამვრიოთ, გავფცქვნათ და გავა...


