კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი

მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...

მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...

ორი კვერცხი გავთქვნიფოთ, დავაყაროთ ...

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...