კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი
| ბეჭდვა |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი

კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...

გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...


