კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი
ყავა მოვხარშოთ ჩვეულებრივად, ჩავასხ...
კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვა...
ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...
პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...