კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი

თხილი, ნუში, ქიშმიში და ვანილის კრე...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით. შემდეგ ...

ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...

ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

გარეცხილი, კურკაგაცლილი გარგარი ჩავ...