კატალოგი
ქვის კეცზე გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრამი სიმინდის გაცრილი ფქვილი. თუ კეცი დიდია, ფქვილიც მეტი უნდა ავიღოთ. კარგად მოზელილი ცომი დავდოთ გახურებულ კეცზე, დავახუროთ გაცხელებული თუნუქის კეცსახური, ზედ დავაყაროთ ცხელი ნაცარი და შემდეგ ნაკვერჩხლები. ასეთი მჭადის გამოცხობას სჭირდება დაახლოებით ერთი საათი.
პოპულარული რეცეპტი

1 კილოგრამ გარეცხილ ხილს დავაყაროთ ...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

სტაფილო, ხახვი, ოხრახუშის ძირი გავა...

4-5 ჩაის კოვზ მარწყვის მურაბას დავა...

კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ა...

ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელ...