კატალოგი
ელარჯი
| ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

გულუხვი და ხელგაშლილი...

თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...

კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...


