კატალოგი
ელარჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...

ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...

ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...

კარაქი ან მარგარინი კარგად დავკეპოთ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...