კატალოგი
ელარჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი

წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...

მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...

ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...