კატალოგი
ელარჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი

კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...

კობრს გავაცალოთ ქაცვი, გავრეცხოთ, დ...

ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

მიწისთხილი დავნაყოთ, პამიდორი გავას...

5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...