კატალოგი
ელარჯი
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი
შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...
კარტოფილი...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...
ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...
6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...
წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ დაჭ...