კატალოგი
ელარჯი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი. სუთით კარგად ავურიოთ, დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.
პოპულარული რეცეპტი

კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი დ...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...