კატალოგი
ბრინჯისაგან მომზადებული ღომი
| ბეჭდვა |
1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ 4-5 ჩაის ჭიქა წყალი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ ბრინჯი კარგად არ ჩაიხარშება. შემდეგ ჩავყაროთ შიგ ცოტა სიმინდის ფქვილი, დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...

პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშრ...

ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...

მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ...


