კატალოგი
ვაშლის გამხმარი თათარა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლები. გავაცალოთ კანი და გავატაროთ საცერში. მიღებული მასალა ჩავდოთ ქვაბში ან მურაბის ტაშტში და ვურიოთ, სანამ არ გათეთრდება. ორ ჩაის ჭიქა ვაშლის პიურეზე ავიღოთ ერთი ჩაის ჭიქა თაფლი ან შაქრის ფხვნილი და კარგად ავურიოთ. მერე ჩავასხათ ქაღალდის სხვადასხვა ყალიბში, დავაწყოთ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ღუმელში გამოსაშრობად. როცა კარგად გამოშრება, გამოვალაგოთ, მოვაცილოთ ქაღალდი, ჩავაწყოთ ქილაში და ისე შევინახოთ.
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...

ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...

მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...

ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად. ფქვილის, წყ...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

ინდური აქცენტით...