კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით
| ბეჭდვა |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქ...

წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...

ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...

ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...

სოუსის ყველა კომპონენტი ერთმანეთში ...

ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...


