კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით
| ბეჭდვა |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...

რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...


