კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით
ბეჭდვა |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...
მაგარი მსხალი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭ...
გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...
ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...