კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...

ხორცს დავასხათ მცირე რაოდენობის წყა...

გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...

ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...