კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი გულდასმით გავასუფთავოთ დანით,...

მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...

გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან...

ეკალა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარო...

ჩურჩხელა კეთდება ნიგვზის, თხილის, ნ...

პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...