კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით
ბეჭდვა |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ...
ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...
საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...
თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...
ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...