კატალოგი
მურაბის ჟელე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთ ჩაის ჭიქა მურაბას დავასხათ სამნახევარი ჩაის ჭიქა წყალი, წამოვადუღოთ, გავწუროთ. ცხელ მურაბაში გავხსნათ წინასწარ დამბალი და გაწურული ჟელატინი, კარგად ავურიოთ, გავწუროთ, ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაცივოთ.
მასალა:
მურაბა - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 3,5 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ ახალი კომბოსტოს საშუალო ზ...

გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...

ბატკნის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ და გ...