კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით
| ბეჭდვა |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავკეპოთ და მოვშუშოთ ...

კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...

მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...

კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...

ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...


