კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...

ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...

პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...