კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით
| ბეჭდვა |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...

მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელო...

ნუში დავამვრიოთ, გავფცქვნათ და გავა...

ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლისა...


