კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...

სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...

მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...

200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

კარტოფილის ფქვილი გავხსნათ ½ ჭიქა ც...