კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავ...
გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...
თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...
ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...