კატალოგი
კოლიო-წანდილი
| ბეჭდვა |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ ჩაიშლება და წყალსაც არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ შაქარი და თაფლი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
თაფლი - ¾ ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...

ახალი, მწვანე ტყემალი გადავარჩიოთ, ...

მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...

ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შ...


