კატალოგი
კოლიო-წანდილი
ბეჭდვა |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ ჩაიშლება და წყალსაც არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ შაქარი და თაფლი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
თაფლი - ¾ ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...
სიმინდის სახამებლისა და რძისაგან მო...
ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...
ტრადიციები და კულინარია...
კვერცხის გულები და შაქარი კარგად ავ...