კატალოგი
კორკოტი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნიშნული წესით. ნიგოზი კარგად დავნაყოთ, გამოვწუროთ ზეთი და ამ ზეთში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. მოშუშული ხახვი და ნიგოზი შევურიოთ მოარშულ კორკოტს, შევაზავოთ მარილით და სუფრაზე ისე მივიტანოთ. ასეთი წესით მომზადებული კორკოტი შეიძლება სუფრაზე ცივად მივიტანოთ, დაკეპილი ხახვით, დანაყილი ნიგვზითა და ნიგვზიდან გამოეურული ზეთით შეზავებული.
მასალა:
ბურღული - 2 კილოგრამი
ხახვი - 300 გრამი
ნიგოზი - 250 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შ...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...

500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და გა...