კატალოგი
კორკოტი ნიგვზით
| ბეჭდვა |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნიშნული წესით. ნიგოზი კარგად დავნაყოთ, გამოვწუროთ ზეთი და ამ ზეთში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. მოშუშული ხახვი და ნიგოზი შევურიოთ მოარშულ კორკოტს, შევაზავოთ მარილით და სუფრაზე ისე მივიტანოთ. ასეთი წესით მომზადებული კორკოტი შეიძლება სუფრაზე ცივად მივიტანოთ, დაკეპილი ხახვით, დანაყილი ნიგვზითა და ნიგვზიდან გამოეურული ზეთით შეზავებული.
მასალა:
ბურღული - 2 კილოგრამი
ხახვი - 300 გრამი
ნიგოზი - 250 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...

გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭ...

მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...

ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...

მხატვრული მხარე...


