კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი

გავთქვიფოთ 1 ცალი კვერცხი, დავასხათ...

გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ...

კარტოფილი გავხეხოთ წვრილ სახეხზე ან...

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...

ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...

ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...