კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...

გადარჩეული, გარეცხილი ჭინჭარი მოვხა...

კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ა...

ხახვი გავასუფთავოთ, დავალაგოთ ტაფაზ...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და გავშა...