კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...

კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...

საფრანგეთზე......

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...

ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი...

მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...