კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი
ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...
რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...
6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...
ღვინის კრემი და პაპირუსი...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...