კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით
| ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი

ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვე...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და ...

2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...

დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩ...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...


