კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით
| ბეჭდვა |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...

გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კო...

შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...

გასუფთავებული კვახი დავჭრათ მსხვილ ...


