კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, მწვანე ტყემალი გადავარჩიოთ, ...

კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ გახე...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწ...

ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...