კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით
| ბეჭდვა |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ღამით დამბალი ლობიო მოვხარშოთ. დაჭრ...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...

12 კვერცხი ცილა კარგად გავთქვიფოთ მ...

რუსული სალათა...

მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავ...

ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...


