კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...