კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით
| ბეჭდვა |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მ...

ვინაიდან თიხის ჯამების საშუალება ოჯ...

ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...

შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...


