კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით
ბეჭდვა |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...
ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დ...
სიმინდის სახამებლისა და რძისაგან მო...
შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი,...
პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...
ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...