კატალოგი
კომბოსტოს სალათა ზაფრანით და ხმელი სუნელით
ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ ცოტა მარილი, გავაჩეროთ 3-4 საათი და გავწუროთ. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიახური, ოხრახუში, ქინძი, კამა, ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა (ყვითელი ყვავილი), წიწაკა, მარილი, ძმარი, ზეთი. ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე, ჩავდოთ ქილებში და დავასხათ თავისივე წვენი. ასეთი სალათა შეიძლება შევინახოთ გრილ ადგილას გარკვეული დროით და როცა დაგვჭირდება, ვიხმაროთ.
მასალა:
კომბოსტო - 5 კილოგრამი
ხახვი - 2 კილოგრამი
ნიორი - 200 გრამი
ნიახური - 200 გრამი
ოხრახუში - 200 გრამი
ქინძი - 300 გრამი
კამა - 200 გრამი
ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა - თითო ჩაის კოვზი
ზეთი - 1,5 ლიტრი
ძმარი - 2 ჩაის ჭიქა
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...
ბადრიჯნები მოვათავსოთ უცხიმო ტაფაზე...
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ,...
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...
ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვ...