კატალოგი
კომბოსტოს სალათა ზაფრანით და ხმელი სუნელით
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ ცოტა მარილი, გავაჩეროთ 3-4 საათი და გავწუროთ. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიახური, ოხრახუში, ქინძი, კამა, ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა (ყვითელი ყვავილი), წიწაკა, მარილი, ძმარი, ზეთი. ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე, ჩავდოთ ქილებში და დავასხათ თავისივე წვენი. ასეთი სალათა შეიძლება შევინახოთ გრილ ადგილას გარკვეული დროით და როცა დაგვჭირდება, ვიხმაროთ. მასალა: კომბოსტო - 5 კილოგრამი ხახვი - 2 კილოგრამი ნიორი - 200 გრამი ნიახური - 200 გრამი ოხრახუში - 200 გრამი ქინძი - 300 გრამი კამა - 200 გრამი ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა - თითო ჩაის კოვზი ზეთი - 1,5 ლიტრი ძმარი - 2 ჩაის ჭიქა წიწაკა, მარილი - გემოვნებით