კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
| ბეჭდვა |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...

4 კვერცხის გული გავთქვიფოთ ერთ ჭიქა...

2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...

მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...

ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...


