კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო. მასალა: მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი მაწონი - 1 კილოგრამი მწვანილი - 4-4 ძირი ნიორი - 2-3 კბილი წიწაკა, მარილი - გემოვნებით