კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
| ბეჭდვა |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...

ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...


