კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
ბეჭდვა |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...
ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...
გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...
ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შ...