კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი სალა და ვიჩინა შევწ...

ბრინჯი შევურიოთ შაქარს და ძროხის ცხ...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...

მოვზილოთ ცომი ბლინებისათვის, გავხსნ...

გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...