კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...

მხატვრული მხარე...

ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

ნებისმიერი გარეული ფრინველის შიგნეუ...

ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...