კატალოგი
მწვანე ლობიო მაწვნით
| ბეჭდვა |
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და ხელით გავწუროთ, ისე, რომ სითხე არ შეჰყვეს. მაწონი კარგად გავთქვიფოთ და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში. რეჰანი, ოხრახუში, ქინძი დავჭრათ ძალზე წვრილად; ნიორი, წიწაკა, მარილი კარგად დავნაყოთ და შევაზავოთ ლობიო.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
მაწონი - 1 კილოგრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ნიორი - 2-3 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

საქონლის ხორცის რბილი ნაჭერი მოვხარ...

ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...

კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...


