კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით
| ბეჭდვა |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელო...

"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...

ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...

ავთქვიფოთ კარაქი, შაქარი და კვერცხი...

კარტოფილი მოვხარშოთ და დავსრისოთ. დ...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...


