კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით
ბეჭდვა |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...
სადილი ისტორიულ ეპოქაში...
ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...
ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...
წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...
კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...