კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, ...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...

გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...

სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...

კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...

ძროხის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრ...