კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მთელი სუკი გავრეცხოთ, მოვაშოროთ ძარ...

ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ...

კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან...

საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...

ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი,...

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...