კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...

ნუში დავამვრიოთ, გავფცქვნათ და გავა...

გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...

2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...