კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით
| ბეჭდვა |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხისა და 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწო...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...

ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...

ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...


