კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...

ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...

კომბოსტოს ფოთლები კარგად გავრეცხოთ,...

მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...

ხორცი მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყ...

ქაშაყი გამოვშიგნოთ და მოვაშოროთ ფხე...