კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით
| ბეჭდვა |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...

კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...

ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში ...

ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...

გასუფთავებული კვახი დავჭრათ მსხვილ ...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...


