კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული, გარეცხილი ჭინჭარი მოვხა...

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

4 კვერცხის გული გავთქვიფოთ ერთ ჭიქა...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

კვერცხი გავთქვიფოთ მარილთან ერთად, ...

ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...