კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით
ბეჭდვა |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...
ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...
გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...
მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...