კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

მიწისთხილი დავნაყოთ, პამიდორი გავას...

მზა ან ოჯახში მომზადებულ ფხვიერ ორც...

ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...