კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი...

მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...

შაქარი და კაკაო შევურიოთ ერთმანეთს....

პურის ნაჭრებს გადავუსვათ კარაქი, ერ...

4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...