კატალოგი
ეკალა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ეკალა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ადუღებულ-წყლიან ქვაბში, მოვხარშოთ, გადავიტანოთ საწურზე, დავასხათ ზედ ცივი წყალი ისე, რომ მას კარგად ფარავდეს. გავაჩეროთ 40 წუთი. ხელით გავწუროთ. დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ომბალო, ძმარი, მარილი, ავურიოთ მოხარშულ ეკალაში, დავდოთ თეფშზე და მოვაყაროთ დაჭრილი კამა.
მასალა:
ეკალა - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2-3 კბილი
მწვანილი - 3-4 ძირი
მარილი, წიწაკა, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

3 ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ერთ ჩაის ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...