კატალოგი
გამხმარი ბადრიჯნის მოხრაკვა
| ბეჭდვა |
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ, წინა ღამით ცხელ წყალში დავალბოთ. მეორე დღეს ხელით გავწუროთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში, დავაყაროთ მოხარშული ბადრიჯანი, დავასხათ კიდევ ზეთი და კარგად მოვხრაკოთ. შეიძლება დავუმატოთ ცოტა ძმარი და კიდევ მოვშუშოთ.
პოპულარული რეცეპტი

პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ...

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...

პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...


