კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯანი ნიგვზით, გურულად
ბეჭდვა |
უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შევწვათ აირღუმელში. შემდეგ დავჭრათ 1 სანტიმეტრი სისქის მრგვალ ნაჭრებად, მოვათავსოთ ღრმა, ფართო ჭურჭელში და შევაზავოთ შემდეგნაირად: კარგად დავნაყოთ ნიგოზი, პილპილი, ნიორი, ქინძი, ომბალო; წვრილად დავჭრათ კამა, ოხრახუში, ავურიოთ ერთმანეთში, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ძმარი. ყველაფერი ეს შემწვარ ბადრიჯანში კარგად ავურიოთ, მოვათავსოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და კამა.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
ნიორი - 2-3 კბილი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრე...
ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ 1 სუფრის ...
თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...
მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...