კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯანი ნიგვზით, გურულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შევწვათ აირღუმელში. შემდეგ დავჭრათ 1 სანტიმეტრი სისქის მრგვალ ნაჭრებად, მოვათავსოთ ღრმა, ფართო ჭურჭელში და შევაზავოთ შემდეგნაირად: კარგად დავნაყოთ ნიგოზი, პილპილი, ნიორი, ქინძი, ომბალო; წვრილად დავჭრათ კამა, ოხრახუში, ავურიოთ ერთმანეთში, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ძმარი. ყველაფერი ეს შემწვარ ბადრიჯანში კარგად ავურიოთ, მოვათავსოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და კამა.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
ნიორი - 2-3 კბილი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფო...

ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...

ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...