კატალოგი
აჯაფსანდალი
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და მოვაყაროთ მარილი. ასე გავაჩეროთ სამი-ოთხი საათი. ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავაყაროთ მარილმოყრილი და კარგად გაწურული ბადრიჯანი. როცა მოიშუშება, დავასხათ გაფცქვნილი, დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კარტოფილი, წიწაკა, რეჰანი, ქონდარი, ქინძი, ოხრახუში, ნიორი, ვადუღოთ კარტოფილის მოხარშვამდე და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 500-600 გრამი
კარტოფილი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ზეთი - 4-5 სუფრის კოვზი
მწვანილი - 5-5 ძირი
ნიორი - 2 კბილი
მწვანე წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...
სოსისები გავჭრათ სიგრძეზე, კუბიკება...
მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...
200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...
ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...